Gyöngyhajú lány - Omega kiállítás

 

 

 

Formabontó hogy mi most itt ülünk a Megyeháza lépcsőjén, de Fodor Csabával sokat gondolkoztunk hogy a mai sajtótájékoztatónak mi legyen a címe, és azt a profán alcímet adjuk a találkozónak hogy a "két pasi összefog". Nem véletlenül adtuk ezt a címet, mert a múzeumba látogató közönség és Szentes város közvéleménye hírt kapott arról, hogy 2018 november 30-án nyílik meg az az országos kiállítás melynek címe "Gyöngyhajú lány - Omega kiállítás".  Ez a kiállítás terveink szerint az egész országot meg fogja mozgatni és reményeink szerint a múzeumi látogató közösség mellett a turisztikai közönséget is - mondta Farkas László Róbert a Koszta József Múzeum igazgatója bevezetőjében.

 

 

 

Egy kultúrtörténeti barangolást szeretnének majd adni a látogatóknak az Omega együttesen keresztül. Magyarország kulturális helyzetét, az elmúlt 56 évet bemutatni.

 

A Koszta József Múzeum által a volt vármegyeháza épületében megrendezendő összesen 950 négyzetméter felületű kiállítást Fodor Csaba igazgató és csapatával tudják megvalósítani. Ez a kiállítás olyan lesz hogy minden beszél, minden mozog és minden világítani fog!

 

 

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

Szentes, 2018. 10. 29.

 

 

.