Zümmögjük át a délutánt Szegváron – ismét

 

Immár második alkalommal rendezik meg Szegváron június 7-én, szombaton a Méhecske Fesztivált. A tavalyi siker megismétlése érdekében különböző stílusú előadásokat láthatnak az érdeklődők, vagy kipróbálhatják magukat a szórakoztató játékokban, mindezt teljesen ingyen. Már kora délutántól meg lehet csodálni a kirakodó kézművesek portékáit, melyeken megtalálható lesz a fesztivál névadója.

 

A méhecske szó hallatán mindenkinek eszébe jut még valami, amit ez az állatka készít, ez pedig nem más, mint az édes méz. Éppen ezért a nap folyamán a kilátogatók mézet, mézeskalácsot, sőt még mézes pálinkát is kóstolhatnak, mely utóbbi szigorúan felnőtteknek ajánlott.

Ennek ellenére a kisgyermekes családoknak is tökéletes a rendezvény, hiszen játékos feladatok során pontokat gyűjthetnek, melyeket fesztivál-ajándékokra válthatnak be. Aki úgy dönt, hogy nem teszi próbára szerencséjét, különleges fellépőket tekinthet meg kora délutántól egészen késő estig. Így például látható lesz a nagyszínpadon a környező települések óvodásainak és iskolásainak műsora, melyet a Jelen Teátrum - nem csak a legkisebbeknek szóló - meseelőadása követ.

Ezek után művészeti együttesek lépnek fel, majd az érdeklődők ismert sztárvendégekkel is találkozhatnak. A remek hangulatról az este folyamán Dér Heni, Szekeres Adrien és a Bon-Bon együttes gondoskodik. A rendezvényt fergeteges Rákász Disco zárja.

 

A szervezők várnak minden kedves érdeklődőt, a fesztiválra a belépés ingyenes.

 

 

Szentes, 2014. 05. 26.

 

.