Melyik Szentes legszörnyűbb kereszteződése?

Szavazzuk meg! Változtassuk meg!

 

A hétvégén megváltozik a Horváth Mihály utca Jövendő és Kígyó utca közötti szakaszán az egyirányú útszakasz forgalmi iránya. Ennek apropóján ha már kézbe kerül a táblaáthelyező villáskulcs, volna még egy-két kereszteződés, amin a közlekedők biztonsága érdekében kellene változtatni.

Most itt a lehetőség, hogy megszavazzuk melyik Szentes legszörnyűbb kereszteződése, hogy segítsünk a városfejlesztésben az illetékeseknek!

 

 

 

Pl. itt van a sportcsarnok melletti kereszteződés. Szinte értelmezhetetlen egy nem szentesi lakosnak. Még a felezővonalat sem festették fel, ami segítene a kereszteződésben.

 

 

 

Egy másik ilyen az Arany János utcán van, ahova már rég óta körforgalmat akarnak a közlekedők. A Kossuth utcai átépítéssel fel is szabadultak mobilkörforgalmi betonelemek, aminek az arra közlekedők örülnének!!!

 

 

 

A szavazásba beletettünk még egy kereszteződést, ami a rendelőintézetnél van. Erre is lehet szavazni, bár ezen nem sokat lehet változtatni, de hamarosan új infóval jelentkezünk ezzel kapcsolatban. Addig is ez a kereszteződés is bekapcsolódik a versenybe, melyen megszavazhatjuk, hogy melyik kereszteződés a LEGSZÖRNYŰBB Szentesen!

 

A szavazás indult: 2014. május 12-én

 

 

.