Erről olvashat a Szentesi Élet legújabb számában

 

- Éves beszámoló közgyűlését tartotta a húsz főt tömörítő Szentesi Polgárőr Egyesület. A beszámoló ismertetése után, amint a gazdasági helyzetre terelődött a szó, heves vita alakult ki. Egy polgárőr kifogásolta a közgyűlés levezetésének, és a pénzügyi elszámolásnak a szabályszerűségét.

 - Ollai Istvánné, vagy ahogy a városban ismerjük, Esztike nénit otthonában kerestük fel 80. születésnapja alkalmából. Sok minden szóba került az elmúlt évtizedekről, de főként arra voltunk kíváncsiak, mi késztette arra, hogy a Kisérben élők érdekeit képviselje.

 - Városunkat is érinti a Magyar Televízió egykori legendás ismeretterjesztő sorozata, a Másfélmillió lépés Magyarországon kései folytatásának útja. A héten már forgatott a stáb, de még visszatérnek.

 - Egy hónapja ismét hangos a Bocskai utcai próbaterem, ami nem is igazán annak készült, hanem szerszámosnak, ahogyan ebben a bandában senki sem zenésznek, mégis azzá lettek, és a szívük mélyén azok is maradnak. Az Angels zenekar koncert előtti próbáján jártunk.

 - Kállay-Saunders András koncertje koronázza meg május 30-án, pénteken a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány sportnapját az Ifjúsági Parkban. Szűrővizsgálat és véradás is lesz a Sportolj a Gyermekekért elnevezésű eseményen.

 

 Részletek a Szentesi Élet május 23-án, pénteken megjelenő számában.

 

 

Szentes, 2014. 05. 22.

 

 

.