Szomszéd várak találkoztak

Szentes - Csongrád Önkormányzati találkozó

 

 

 

2011.augusztus 27-én (szombaton) Nyárbúcsúztató Családi Fesztivált és Sportnapot rendezett Csongrád városa, melyen Szentes és Csongrád Önkormányzata közti találkozóra is sor került. A csongrádi sporttelepen népes nézőközönség előtt zajlott a barátságos kispályás futballmérkőzés.

 

A palánkos focitornán önkormányzatunkat és képviselőtestületünket a következő személyek képviselték: Szirbik Imre, Dr.Sztantics Csaba, Báthory István, Bujdosó Tamás, Dr. Chomiak Valdemar, Dömsödi Ferenc, Gerendi Norbert, Halmai István András, Jánosi Csaba, Móra József, Nagy Béla, Sipos Antal, Szigeti Miklós, Takács László, Varga Árpád.

 

 

 

A csongrádi focisták fiatal csapata erős fölénnyel, magabiztosan győzött. A szentesiek becsületgóljait Takács László és Jánosi Csaba lőtték.

 

 

 

Az önkormányzatok közti sárkányhajó evezőversenyt izgatottan várták nemcsak a résztvevők, hanem a parton a szurkolók is. A 20 fős hajóban ülő szentesiek életük első ilyen próbálkozásán a 2. helyet érték el a csongrádi evezősök mögött.

 

 

 

A főszervező: Petrity Rudolf kiváló munkáját dicséri, hogy még dobos is segítette a résztvevőket a 200 méteres távon az ütemes lapátolásban.

Az ezt követő bográcsos ebéd alatt elhangzó köszöntőkben jelentette be Dr. Sztantics Csaba jegyző, hogy legközelebb a szentesi önkormányzat gondoskodik egy felhőtlen, vidám, sportos kikapcsolódásról.

Szentes, 2011. 08. 31.

 

 

.