A Graffiti Klub bezárja kapuit

 

 

 

A Szentesi Graffiti Klub ideiglenesen vagy véglegesen bezárja kapuit november 14.-étől!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!! (minden magyarázat fölösleges) – olvasható egy közösségi portálon.

Tüntetésre hívják a fiatalokat, de az időpont még nem adott. Az viszont biztos, hogy  a városvezetés számára kellemetlen helyszínen kívánják azt megtartani – olvasható a Facebook-on!

Többen kifejtették ezzel kapcsolatban a véleményét mi csak egyet ragadtunk ki.

 

Figyelem földlakók!!!  Zenekedvelő barátaink!:)

 

Az a helyzet adódott, hogy a hatalom keze, kezdi fojtogatni a zenét is.... Ennek úgy ad hangot hogy Szentesen egy remek kis szabadidő klubot, a Graffiti klubot is bezárásra kényszerítik.... Egy olyan helyet ahol rengeteg jó előadó pengette a húrokat, ordított a mikrofonba és verte a bőröket heti rendszerességgel...  A hétvégi programot mindig megszervezték... Úgy gondoljuk, hogy egyáltalán nem szabad hagyni, hogy az, ami az emberek kikapcsolódásáért van, valaki is felszámolja... Így hát kérünk titeket aki csak teheti adjon hangot a következő eseménynek, és akár legyen is ott! Mert a zene a szabadidő mind azért van, hogy az életünk rendezett legyen!

Tehát HAJRÁ Graffiti Klub!!!!

 Üdv.: Bakterock Zenekar

 

Úgy hallottuk, hogy a téli szezon miatt kerül ideiglenesen lakat a szórakozóhelye, mert a fűtés költsége megemeli a bérlő költségét, amelyet nehéz kitermelni egy hétvégén nyitva tartó szórakozóhelyen.

 

Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy nem az Önkormányzat záratja be a szórakozóhelyet, hanem a bérlők nem kívánják üzemeltetni azt. A tél (pláne ha elnyúlik) tetemes kiadást jelent a hely bérlőjének a korszerűtlen fűtés miatt, melyet az ingyenes programokkal nem lehet fedezni.

 

Ha hétvégente 1000,- forintot szednének belépőt, már ez is elég erősen visszavetné az ott szórakozó közönséget, de akkor nem lenne ilyen baj. A koncerteken volt belépő, de az előadók sem pusziért jöttek (tisztelet a kivételnek). Szóval bonyolult is, meg nem is ez a történet, de reméljük, hogy a tavasz újra meghozza a Graffiti Klub virágzását.

 

 

Szentes, 2011. 11. 10.
 

 

.