Pollák szalagavató

 

 

 

Az idei tanév utolsó szalagavató bálját rendezték meg a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban 2008. február 15-én. Ekkor a Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola a Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola tagintézménye tartotta a végzős hallgatók legnagyobb ünnepét a ballagás előtt.

 

A rendezvény képes összefoglalója ITT tekinthető meg!

(270 kép a szalagavatóról)

 

 

 

A rendezvényen az igazgató beszédek (meg persze a szalagtűzés) után következtek a kulturális műsorok. Míg az évfolyam keringőhöz öltöztek a párok, addig a csongrádi Reflex zenekar zenélt.

Mivel az iskolában a gyengébb nem igen gyengén van képviselve, ezért segítségre szorultak, hogy kilegyenek a táncospárok. A Pollákos fiúkat nem kell sajnálni, mert ezt a lány hiányt megoldották és nyugodtan mondhatjuk, hogy felejthetetlen bevonuló után tényleg felejthetetlen koreográfiát láthattunk.

 

 

 

Az osztályok képes albumainak megtekintése lehetőséget adott egy újabb gyors átváltozásra, és osztályprodukcióként, először egy néma filmet láthattunk, majd hastáncot és végül egy osztályfőnöki óra zárta a programot.

 

 

 

A bál végén pedig újra eltáncolták az évfolyamkeringőt, ami közben minden diák egy szál rózsával köszönte meg a szülőknek azt a segítséget, amely eddig juttatta őket.

 

 

Szentes, 2008. 02. 22.

.